BECROWN - Finest Flemish Beef

Becrown-biefstuk is voor mensen die weten wat ze willen: steaks van topkwaliteit die authentiek en een tikkeltje eigenzinnig zijn.  

Tikkeltje eigenzinnig

Onze steaks zijn licht gemarmerd. De subtiele vetstructuren houden de intense smaak van het vlees vast. Gemarmerde biefstukken zijn malser en sappiger dan hun vetarme soortgenoten. Becrown staat voor een koninklijke steak. Biefstukken voor chefs die het ordinaire schuwen, voor fijnproevers die houden van een beetje eigenzinnigheid op hun bord.

Authenticiteit

Ons streven naar de beste smaak valt niet te rijmen met massaproductie. Onze koeien lopen vrij rond in uitgestrekte weilanden  in Oost- en West-Vlaanderen. We streven naar de beste en meest natuurlijke omstandigheden waarin de dieren kunnen vertoeven. Neem gerust een kijkje in onze demoboerderij in de schaduw van de Kemmelberg. 

Topkwaliteit

Becrown is een geregistreerd merk in alle Europese lidstaten en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij laten namelijk niets aan het toeval over en zijn begaan met ons product. Onze koeien worden geselecteerd door professionals met een passie voor rundvlees. Enkel vrouwelijke exemplaren van het ras Limousin, Charolais, gemengd ras Wit-blauw of Blonde d’Aquitaine komen in aanmerking.

Voeding

Voor Becrown runderen is alleen het beste goed genoeg. Natuurlijke grassen en zelfgeteelde granen &  bieten behoren tot het dagelijks rantsoen. Dankzij een strenge voedingsselectie praten we over vlees met een intense smaak. Door de aanvulling van lijnzaadproducten pogen we een omega-3 rijk stukje vlees op uw bord te leggen.   

BECROWN. Dat is dé steak voor Bourgondiërs die van elke maaltijd een feest verwachten.

Download video

 

Privileged partnership:
La Durée Izegem (2-sterren Michelin)

 

Producten